Youtube kijktip voor vintage en tweedehands liefhebbers: the Recycled Life

Wie heeft er nog Netflix nodig als je ook Youtube kanalen kunt volgen van mensen die vintage, tweedehands en duurzaam net zo leuk vinden als jij?

Een van mijn favoriete kanalen is: The Recycled Life. Wat dit kanaal zo leuk maakt is dat het meer is dan ‘alleen’ kringloopshoplogs. Twee beste vriendinnen die samen op pad gaan voor de mooiste vondsten. Maar: de een (Laura) houdt van mid-century, stoer, oude leren tassen en de ander (Selena) van jaren 50 cocktailjurken, meubels die zo uit Versailles zouden kunnen komen en ultravrouwelijk.
Binnen vijf seconden weet je al precies wie wie is, daar durf ik wel een wedje om te leggen.

The Recycled Life is één van mijn favoriete Youtube kanalen en ook één van de weinige waarvoor ik bijna alles uit m’n handen laat vallen om te gaan kijken. Niet alleen door het contrast tussen de meiden; ook de kennis die ze hebben over echt oude sieraden en meubels maakt dit een bijzonder kanaal dat ik je van harte aanraadt.

Wat is jouw favoriete Youtube kanaal dat over vintage, duurzaam of kringlopen gaat? Laat het me weten in de comments. Ik heb nu al zin om nieuwe favorieten aan mijn lijstje toe te voegen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag of opmerking? Hier kun je me direct bereiken