Simpele DIY uit de kringloop | Een lelijke tweedehands tas opknappen

Lig jij ook weleens wakker van een tweedehands interieuritem of kledingstuk dat je bij de kringloop hebt laten liggen? Vandaag laat ik je zien wat je nog kunt maken van een tas die ik in eerste instantie zo lelijk vond dat ik ‘m heb laten liggen. Tot ik dus ineens een idee kreeg: ik kan ‘m natuurlijk ook gewoon verven.

DIY kringloop tas opknappen

Voor uitgebreide DIY projecten moet je niet bij mij zijn. Ik ben helemaal niet handig en eerlijk gezegd ook nogal ongeduldig. Dit tweedehands opknapproject was dus perfect. Grote stappen, snel thuis.

Wat is jouw favoriete, simpele of juist heel uitgebreide kringloop DIY project dat je hebt gezien of gedaan? Laat het me weten in de comments, het is altijd super tof om de creativiteit van anderen te zien. Of ze nu net zo snel klaar willen zijn als ik, of er juist heel veel meer tijd in stoppen. Laat je horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag of opmerking? Hier kun je me direct bereiken