Rina heeft een tweedehands merkenkledingwinkel en verklapt haar beste adresjes om vintage te scoren.

Rina Sorber is sinds 16 jaar eigenaar van 2-Times. Ze verkoopt moderne, gebruikte kleding in haar winkel in Numansdorp. Ze vertelt ons wat ze altijd in haar tas heeft zitten tijdens het schatgraven en waar ze het liefst voor tweedehands vondsten shopt.

De kledingstukken die Rina in haar winkel hangt, hoeven niet perse van een duur merk te zijn. Het gaat er meer om dat het recent en er zo goed als nieuw uitziet. Je kunt al iets vinden van €5 en er hangen stukken van over de €100. Voor elke gelegenheid en budget wat wils dus.

View this post on Instagram

Versace 😍

A post shared by Moderne Gebruikte Kleding (@2times_numansdorp) on

Rina staat niet alleen in de winkel. Er is een gezellig team van vijf vrouwen en een man.

Ga je op vrije dagen nog steeds op zoek naar nieuwe schatten of wil je dan juist even niets met tweedehands te maken hebben?

Ook in m’n vrije tijd breng ik veel tijd door in kringloopwinkels en op rommelmarkten, maar dan even iets minder voor kleding. Dan ben ik vaak op zoek naar nieuwe schatten voor het bedrijf van mijn dochter en haar partner: de Verbaasde Ree. 

Zij verkopen vintage meubels en aanverwante artikelen en ook voor interieuradvies kun je bij hen terecht. Vroeger sleepte ik het allemaal mijn eigen huis in, maar ik kan dus nu kopen voor hun, dat is net zo leuk.

Interview Rina tweedehands merkenkledingwinkel Numansdorp Hoeksche Waard over tweedehands vondsten

Edit: voordat je nu op Deense spijkerstoelen gaat zoeken op Marktplaats: ga dan maar voor Deense spijlenstoelen. Dat zoekt een stukje makkelijker. Oeps.Interview Rina tweedehands merkenkledingwinkel Numansdorp Hoeksche Waard over tweedehands vondsten

Klik op grotere kaart weergeven voor de juiste openingstijden

Bron profielfoto Rina: Facebook 2-Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag of opmerking? Hier kun je me direct bereiken