Heleen

Heleen Schrijvershof - Al het moois

Welkom! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Heleen Schrijvershof. Fotograaf, redacteur en communicatiestudent.

Er is meer dan alleen werk, bedacht ik me op een dag.

Uit dat simpele gegeven is deze website ontstaan. Hier deel ik mijn mooiste online en offline vondsten. De tofste kringloop- rommelmarkt- en vintageschatten. Interviews, boeken, plekken, musea, verhalen, kunst, docu’s en illustraties. Als het met duurzaamheid, vintage of tweedehands te maken heeft: hier kun je je hart ophalen.

Soms liggen de mooie dingen voor het oprapen. Vaak moet je een beetje graven om al het moois te zien. Met een vergrootglas zoeken tussen alle troep. Of is het lastig om je werk even aan de kant te leggen voor wat niet direct heel nuttig is/lijkt.

Ik hoop dat je hier mooie dingen tegenkomt die je anders had gemist.

What’s good for business is not always good for your soul. – Austin Kleon

Heb je tips, vragen of opmerkingen? Rechts onderin op elke pagina vind je een Whatsapp knop. Als je liever een mailtje stuurt kan dat via het contactformulier onderaan deze pagina.

Deze website is bedoeld als een persoonlijke verzameling van alles wat ik mooi vind. Ik schrijf alle posts zelf. Er zijn geen gesponsorde posts, affiliate links of advertorials. Op deze website heb ik bewust niets te koop. Daarvoor kun je bij mijn fotografie website terecht. Daar heb ik een digitaal boek  Fotografie voor Beginners, workshops en een poster. Ook kun je me inhuren voor het maken van bijvoorbeeld lookbooks voor bij je prachtige producten of andere fotoshoots.

 

 

Vraag of opmerking? Hier kun je me direct bereiken