Heleen

Profielfoto alhetmoois.com Heleen Schrijvershof

Welkom! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Heleen Schrijvershof.

Er is meer dan alleen werk bedacht ik me op een dag.

Uit dat simpele gegeven is deze website ontstaan. Hier deel ik mijn mooiste online en offline vondsten. De tofste kringloopvondsten, interviews, boeken, plekken, musea, artikelen, interviews, kunst, docu’s, illustraties en noem maar op.

Soms liggen de mooie dingen voor het oprapen. Vaak moet je een beetje graven om al het moois te zien. Met een vergrootglas zoeken tussen alle troep. Of is het lastig om je werk even aan de kant te leggen voor wat niet direct heel nuttig is/lijkt.

Ik hoop dat je hier mooie dingen tegenkomt die je anders had gemist.

What’s good for business is not always good for your soul. – Austin Kleon

Heb je tips, vragen of opmerkingen? Hier kun je me een berichtje sturen:

Deze website is eigenlijk bedoeld als een persoonlijke verzameling van alles wat ik mooi vind. Ik schrijf alle posts zelf. Er zijn geen gesponsorde posts of advertorials. Op deze website heb ik bewust niets te koop. Daarvoor kun je bij mijn fotografie website terecht (zie hiernaast)

Af en toe vind je een affiliate link terug. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via de link iets koopt (een boek bijvoorbeeld) Jij betaalt hier uiteraard niets extra’s voor. Ik schrijf alleen over dingen die ik ook echt zelf doe/lees/gebruik. 

Wil je meer weten over m’n werk als fotograaf? Hier vind je m’n fotografie website